Известие

Collapse
No announcement yet.

Кочината не пали

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да използвам,и аз темата на колегата.Мойта кочина изгасна в движение,вартя не пали,стартера варти едвам.Пробвам след няколко часа когато изтина,пак сьщата работа.След два дни е изтеглих до сервиз.Пробвах на скорост да запали,не иска.Какви са вьзможните причини да не запали?
    Alfa Romeo 156 1.9 JTDm sportwagon

Comment

Същия проблем имам и аз в движение ми гасни и пали когато си поиска релетата ги проверих остана датчик колянов вал и датчик разпределителен не знам друго какво ще е... и като не запали чека ми свети....
      Alfa Romeo 146 1.6 i.e. 16V Twin Spark (120 Hp)

Comment

Първоначално публикувано от ngbauns Покажи съобщение
        Да използвам,и аз темата на колегата.Мойта кочина изгасна в движение,вартя не пали,стартера варти едвам.Пробвам след няколко часа когато изтина,пак сьщата работа.След два дни е изтеглих до сервиз.Пробвах на скорост да запали,не иска.Какви са вьзможните причини да не запали?
        Провери датчик колянов вал и датчик разпределителен.
        п.п.Пробвай с друг по-читав акумулатор,щом казваш,че върти едвам-едвам?!
        Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
        Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
        Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Пробвах,тогава запали от третия пат но угасна веднага,и от тогава не варти стартера и не пали.
          Alfa Romeo 156 1.9 JTDm sportwagon

Comment

Първоначално публикувано от Ifoo Покажи съобщение
            Същия проблем имам и аз в движение ми гасни и пали когато си поиска релетата ги проверих остана датчик колянов вал и датчик разпределителен не знам друго какво ще е... и като не запали чека ми свети....
            ако пали когато я оставиш малко да поизстине, насочи се към датчик колянов вал. то беше ясно че при теб са няколко проблемите. надявам се че си сменил и другото реле, не само едното.
            точка

Comment

Първоначално публикувано от ngbauns Покажи съобщение
              Пробвах,тогава запали от третия пат но угасна веднага,и от тогава не варти стартера и не пали.
              Също така се сетих за шоковия бутон под шофьорската седалка,но щом е припалила,не знам...
              Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
              Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
              Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Working...
              X